Povestea
Capital Imobiliare

Cine suntem?

CAPITAL IMOBILIARE® – un brand S.C. CAPITAL IMOWORK S.R.L. – agenție imobiliară care activează cu succes pe piața imobiliară din Cluj-Napoca, România

Agenția noastră a luat naștere la finalul anului 2015 și odată cu trecerea timpului am devenit mai maturi, am învățat să fim mai buni decât am fost ieri și am văzut în competiție un posibil colaborator.

În prezent suntem o echipă formată din peste 25 de membri, avem sediul în Cluj-Napoca și suntem organizați pe departamente, astfel încât fiecare broker imobiliar să ofere servicii de calitate clienților săi și de asemenea, să-și atingă țelurile propuse.

Suntem mândri  că începând cu luna iunie 2022 am reușit să avem tot portofoliul de proprietăți cu comision 0% la cumpărător sau locatar(chiriaș), detalii aici.

Ce facem?

Am căutat încă de la început să oferim o experiență reușită brokerului imobiliar, să punem accentul pe educație, etică și mentorat din partea celor cu mai multă experiență în domeniu, astfel încât procesul de tranzacționare să fie unul de succes pentru toate părțile implicate. Ne place să fim entuziaști, transparenți și competenți când vine vorba de clienții noștri. Ne propunem să-i ajutăm să-și atingă obiectivele fie că vorbim de apartamentul dorit, casa mult visată sau primul sediu pentru business.

Promovăm un climat de lucru în care dialogul dintre client, broker și agenție să fie unul cât mai constructiv.

Ce ne dorim?

Dezvoltarea industriei imobiliare și oferirea de soluții integrate brokerilor de top din domeniu astfel încât reputația acestora în societate să crească semnificativ.

Extinderea agenției Capital Imobiliare la nivel național până în anul 2025.

Misiunea

Crearea unui mediu eficient, transparent și sigur de tranzacționare a proprietăților imobiliare, atât pentru consumatorii de imobiliare, precum și pentru brokerii din organizația Capital Imobiliare.

Inovare continuă pe segmente cheie: sistem de lucru, tehnologie și activitatea de broker imobiliar.

Viziunea

Clientul pe primul plan.
Procese și sisteme de lucru complete pentru brokerul imobiliar.
Reprezentarea unei singure părți în tranzacționare.

Valori în care credem

Etică și siguranță
Transparență si competență
Muncă și eficiență
Respect

Pasiune și colaborare
Educație și perseverență
Simplitate

Compara anunțuri

Compare
×