Cele mai căutate cartiere din Cluj-Napoca, Trimestrul III 2020

Cluj-Napoca este în continuare unul dintre orașele etalon pentru mulți dintre cei care doresc să locuiască în România. Hub it, centru universitar, spațiu cultural etc. sunt principalele motive pentru care Clujul atrage.

Chiar dacă contextul epidemiologic a schimbat multe, domeniul imobiliar ca nevoie de bază nu s-a schimbat considerabil pe partea de vanzari și s-a depreciat remarcabil dacă discutăm de închirieri.

În continuare, vă propunem o scurtă trecere în revistă a celor mai căutate cartiere din Cluj-Napoca în perioada iulie, august și septembrie 2020. Acest studiu a fost realizat în baza evaluarii cererii în agenția imobiliară Capital Imobiliare în trimestrul III din anul 2020, în Cluj-Napoca; rezultatele studiului arată că, în achiziționarea unui apartament, oamenii sunt în mod particular interesați de 5 cartiere, respectiv: Gheorgheni cu 17,4%, Mănăștur cu 14,4%, Mărăști cu 11%, Centru 10,6% și Zorilor cu 8,7%. În afara podiumului avem Grigorescu cu 6,1%, Bună Ziua cu 4,5%, Borhanci cu 3%, Plopilor cu 2% și Gruia cu 2%.

Pentru închirierea unui apartament clasamentul arată puțin diferit: astfel, în top 5 cartiere regăsim: Mărăști 18,2%, Zorilor 16%, Mănăștur 13,2%, Gheorgheni 12,2%, Centru și Grigorescu 9,3% urmate de Între Lacuri 3,3%, Plopilor și Andrei Mureșanu 3%, Bună Ziua 2,7% și Iris 2%.

Lasă un comentariu

Compara anunțuri

Compare
×